sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Lauantai alkeis kurssi rata. Nössen kanssa harjoittelin erillaisia vientejä. Tultiin Tiinan kanssa sihen tulokseen että ainakin neljä eri vaihtoehtoja viedä kulman läpi. 1.suora juksu= juokset esteiden vieressä, muista kääntä mutkan että näytät koiralle ajoissa kulman. 2.takaleikkaus ensimmäisen ja toisen esteen välissä. 3valssi toisen esteen jälkeen (nopeat jalat eduksi ei toiminut nösselle ja minulle) 4. sylkkäri/vastaanotto toisen esteen takana ja suora linja eteenpäin. Alkeiskurssilaiset tekivät "suoran juoksu". Lopuksi keppitreenit harjottelin takaleikkausta ja vedätystä ja ONNISTUTTIIN !!!!!!!!!!! tällä kertaa. ;)

3 kommenttia:

  1. innolla odottelen Tinan juoksun loppumista vielä 2 viikkoa....

    VastaaPoista
  2. Mites olisi viides vaihtoehto: seisot ensimmäisen hypyn vieressä ja lähetä "eteen" toiselle hypylle. Kun koira on tulossa/suorittamassa toista hyppyä (ajoitus haettava) niin lähdet juoksemaan hyppyjen 3-4 suuntaisesti jolloin oma likkeesi vetää koiran niille.

    VastaaPoista
  3. Teidän inspiroimana treenasin tätä Fridan kanssa ja mietin eri ohjausvaihtoehtoja radan jatkumisen kannalta kuten silloin pohdittiin. Oli hauska ja onnistunut harjoitus :)

    VastaaPoista